«Υποτιμούσαν την Κατερίνα στο MasterChef, της έλεγαν “είσαι κομμώτρια, δεν αξίζεις να είσαι εδώ”»
21:12 - 14/05/2020
Για την Κατερίνα Λένη μίλησε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο Ηρακλής Αποστολίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV […]
The post «Υποτιμούσαν την Κατερίνα στο MasterChef, της έλεγαν “είσαι κομμώτρια, δεν αξίζεις να είσαι εδώ”» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρώην παίκτης MasterChef: Υποτιμούσαν την Κατερίνα, της έλεγαν "είσαι κομμώτρια, δεν αξίζεις να είσαι εδώ"
Για την Κατερίνα Λένη μίλησε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο Ηρακλής Αποστολίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου.
Οι παλιοί παίκτες πιστεύετε ότι έφεραν αναστάτωση στο σπίτι;
Η Κατερίνα δέχθηκε μια υποτίμηση σε πολύ μεγάλο βαθμό επειδή είναι κομμώτρια. Της έλεγαν «είσαι κομμώτρια και δεν αξίζεις να είσαι εδώ και θα έπρεπε να είσαι στα κομμωτήρια». Εγώ νομίζω ότι ο καθένας μας ήταν εκεί πέρα γιατί το άξιζε. Και η Κατερίνα απέδειξε πάρα πολλές φορές ότι είναι πολύ δυνατή στο μαγειρικό κομμάτι. Από κει και πέρα, η Μάρλεν και η Μαριάννα έφεραν υπερβολική αναστάτωση και ίντριγκες στο MasterChef.
Θεω
Διαβάστε το στο thestival.grΠρώην παίκτης MasterChef: «Υποτιμούσαν την Κατερίνα, της έλεγαν “είσαι κομμώτρια, δεν αξίζεις να είσαι εδώ”»
Για την Κατερίνα Λένη μίλησε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο Ηρακλής Αποστολίδης, σε συνέντευξη που έδωσε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο περιοδικό “TV Έθνος”.
Οι παλιοί παίκτες πιστεύετε ότι έφεραν αναστάτωση στο σπίτι;
Η Κατερίνα δέχθηκε μια υποτίμηση σε πολύ μεγάλο βαθμό επειδή είναι κομμώτρια. Της έλεγαν «είσαι κομμώτρια και δεν αξίζεις να είσαι εδώ και θα έπρεπε να είσαι στα κομμωτήρια». Εγώ νομίζω ότι ο καθένας μας ήταν εκεί πέρα γιατί το άξιζε. Και η Κατερίνα απέδειξε πάρα πολλές φορές ότι είναι πολύ δυνατή στο μαγειρικό κομμάτι. Από κει και πέρα, η Μάρλεν και η Μαριάννα έφεραν υπερβολική αναστάτωση και ίντριγκες στο MasterChef.
Θ
Διαβάστε το στο pronews.gr