«Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω»

19:09 - 14/05/2020

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένας άντρας παλαιάς […] The post «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λεμπέσης: «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω»

Ούτε καν έχει διανοηθεί να σκουπίσει, να σφουγγαρίσει ή να απλώσει ρούχα ο Γιώργος Λεμπέσης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

"Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω" (ΦΩΤΟ)

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν ζηλεύει τη σύζυγό του, καθώς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη; Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια μετά η αγάπη δυναμώνει όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε και τα δύο. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που ο έρωτας έχει φύγει. Ανήκεις στην κατηγορία αντρών που θα θυμηθούν την επέτειο γάμου τους, θα ψάξουν το δώρο, θα οργανώσουν ένα ρομαντικό δείπνο; Με τα λουλούδια μου και με τα όλα μου… Είμαι παλαιάς κοπής. Δουλειές στο σπίτι κάνεις; Όταν μπορ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Λεμπέσης: «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω»

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε και για τη σύζυγό του. Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη; Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια μετά η αγάπη δυναμώνει όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε και τα δύο. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που ο έρωτας έχει φύγει. Ανήκεις στην κατηγορία […] The post Γιώργος Λεμπέσης: «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω

Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει. Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν ζηλεύει τη σύζυγό του, καθώς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είσαι

Διαβάστε το στο madata.gr

«Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω, δεν σφουγγαρίζω»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν ζηλεύει τη σύζυγό του, καθώς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη; «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»