To "Τhe 2Night Show" επέστρεψε και κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών!

12:29 - 14/05/2020

Χθες στις 24:00,  το "The 2Night Show" και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψαν και πάλι στις οθόνες μας. Ο παρουσιαστής  με καλεσμένους τον Γεράσιμος Σκιαδαρέση, τον  Αναστάση Ροϊλό, τον τηλεοπτικό «Νικηφόρο» από τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και την αγαπημένη ηθοποιό  Μπέτυ Λιβανού, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα το "The 2Night Show" έκανε στο δυναμικό κοινό 16,0% με το υψηλότερο τέταρτο να αγγίζει το 19,4% και στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 20,9% με το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει το 23,2%.

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το "The 2night Show" επέστρεψε με υψηλή τηλεθέαση

Αναλυτικά οι μετρήσεις

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει