Άσπα Τσίνα: «Άκουσα στο ακουστικό μου τον κύριο Φασουλή να λέει ότι είμαι τρελή»

11:45 - 14/05/2020

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης, η Άσπα Τσίνα, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στις συνομιλίες της κριτικής επιτροπής και...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άσπα Τσίνα: Άκουσα από τον κύριο Φασουλή να λέει ότι είμαι τρελή

Το πρωί της Πέμπτης, η Άσπα Τσίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και ήταν άκρως...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άσπα Τσίνα: Άκουσα από τον κ. Φασουλή να λέει ότι είμαι τρελή (VIDEO)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Πέμπτης, η Άσπα Τσίνα ήταν άκρως αποκαλυπτική για όλα όσα θα δούμε στο J2US το ερχόμενο Σάββατο. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τους διαλόγους της με την κριτική επιτροπή που αναμένεται να συζητηθούν. “Άκουσα από τον κύριο Φασουλή ότι είμαι τρελή. Θα το δει ο κόσμος και θα κρίνει αν το είπε χιουμοριστικά. Ακούω “Είναι τρελή! Είναι τρελή”! Του απαντώ ακριβώς έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, γιατί είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι την πορεία του και το αφήνω στην άκρη. Πετάγεται η Μαρία Μπακοδήμου και λέει “θες να μείνεις στην ιστορία σαν μία που κάνει ίντριγκες ή σαν τραγουδίστρια”. Αυτό είναι μια έμμεση υποτίμηση της ιδιότητάς μου ως τραγουδίστρια. Και μ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Άσπα Τσίνα – “Άκουσα από τον κύριο Φασουλή να λέει ότι είμαι τρελή”

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης, η Άσπα Τσίνα ήταν άκρως αποκαλυπτική για όλα όσα θα δούμε στο […] The post Άσπα Τσίνα – “Άκουσα από τον κύριο Φασουλή να λέει ότι είμαι τρελή” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Άσπα Τσίνα: «Άκουσα στο ακουστικό μου από τον κύριο Φασουλή ότι είμαι τρελή» [video]

Η Άσπα Τσίνα αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι άκουσε στο ακουστικό της τον Σταμάτη Φασουλή να λέει ότι είναι τρελή. The post Άσπα Τσίνα: «Άκουσα στο ακουστικό μου από τον κύριο Φασουλή ότι είμαι τρελή» [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άσπα Τσίνα: Άκουσα από τον κ. Φασουλή να λέει ότι είμαι τρελή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Πέμπτης, η Άσπα Τσίνα ήταν άκρως αποκαλυπτική για όλα όσα θα δούμε στο J2US το ερχόμενο Σάββατο. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τους διαλόγους της με την κριτική επιτροπή που αναμένεται να συζητηθούν. “Άκουσα από τον κύριο Φασουλή ότι είμαι τρελή. Θα

Διαβάστε το στο madata.gr

Άσπα Τσίνα: "Άκουσα από τον κύριο Φασουλή να λέει ότι είμαι τρελή" (video)

"Θα το δει ο κόσμος και θα κρίνει αν το είπε χιουμοριστικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να απολαύσετε υπέροχες γιορτές με τα παιδιά σας

«Η Γη της Ελιάς» – Δευτέρα: Μια αποκάλυψη θα γίνει «χιονοστιβάδα» και θα παρασύρει πολλούς με τον χειρότερο τρόπο

Ποιους τρόπους μπορείτε να ακολουθήσετε για να χαλαρώσετε μετά από μια απαιτητική μέρα

Γρηγόρης Μελάς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Η στάση του είναι μια ντροπή για την ελληνική τηλεόραση»

Mente Fuerte: Η αντίδρασή του σε ερώτηση δημοσιογράφου για την «ελεύθερη σχέση» μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού

6 τρόποι να προστατεύσετε το σκύλο σας το χειμώνα