Η συνταγή του Πάνου Ιωαννίδη για γευστικό χοιρινό πρασοσέλινο με μανιτάρια

10:11 - 14/05/2020

Έναν γευστικό τρόπο για να αξιοποιήσουμε το πράσο και το σέλινο που έχουμε αποθηκεύσει, φτιάχνοντας ένα διαφορετικό πιάτο με πλούσια γεύση, μας προτείνει ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

JPMorgan: Κέρδη και έσοδα άνω των εκτιμήσεων το γ’ τρίμηνο

Ώρα μηδέν για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό: Τι θα αποφασίσουν οι δικαστές του ΣτΕ, τι υποστήριξαν οι δικηγόροι

Smart City Innovators: Έξυπνες Πόλεις για ένα Βιώσιμο μέλλον

Mασάζ για μακροζωία; Τι λένε οι επιστημονικές έρευνες

Πιερρακάκης: Για 2η φορά πρόεδρος του Global Strategy Group του ΟΟΣΑ

Ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους, ανέργους και ευάλωτες ομάδες