Ο Αναστάσης Ροιλός εξομολογείται – “Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα”

08:43 - 14/05/2020

Παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, ο Αναστάσης Ροϊλός από τις Άγριες Μέλισσες, εξομολογήθηκε, τη νύχτα της Τετάρτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το […] The post Ο Αναστάσης Ροιλός εξομολογείται – “Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστάσης Ροϊλός: Καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα (βίντεο)

Ο Νικηφορός από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τη σειρά, την καραντίνα αλλά και το πώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Αναστάσης Ροιλός εξομολογείται: Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα (VIDEO)

Παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, ο Αναστάσης Ροϊλός από τις «Άγριες Μέλισσες», εξομολογήθηκε, τη νύχτα της Τετάρτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του. “Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται. Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε σκληρό ή με έκανε πιο άντρα. Ν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Συγκίνησε η εξομολόγηση του Αναστάση Ροιλού: “Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα”

“Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την […] The post Συγκίνησε η εξομολόγηση του Αναστάση Ροιλού: “Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα” appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αναστάσης Ροιλός: «Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Ο Αναστάσης Ροϊλός και τηλεοπτικός “Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για την παιδική του ηλικία, την εφηβεία και πώς βίωσε γενικότερα, το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του. “Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται. Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων,

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει ο Αναστάσης Ροϊλός από Άγριες Μέλισσες: Καλύτερα που μεγάλωσα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα

"Στο σχολείο ήμουν δακτυλοδεικτούμενος, μου έλεγαν "πού είναι ο μπαμπάς σου;" "γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου;""

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αναστάσης Ροϊλός: Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα

Γεννήθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν έχασα κάτι. - Όλα όσα αποκάλυψε ο Αναστάσης Ροϊλός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, ο Αναστάσης Ροϊλός από τις Άγριες Μέλισσες, εξομολογήθηκε, τη νύχτα της Τετάρτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του.“Μεγάλωσα μόνο

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Αναστάσης Ροιλός εξομολογείται – Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα

Παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, ο Αναστάσης Ροϊλός από τις Άγριες Μέλισσες, εξομολογήθηκε, τη νύχτα της Τετάρτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα του. Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται. Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε σκληρό ή με έκανε πιο άντρα. Νομίζω

Διαβάστε το στο spoilers

Αναστάσης Ροϊλός: «Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»