Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής: Έχω ΧΑΠ, σύντομα δεν θα μπορώ να αναπνεύσω (Video)

19:42 - 13/05/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (XAΠ) και ότι σύντομα θα δυσκολεύεται ακόμα και να αναπνεύσει προχώρησε ο αρχηγός και τραγουδιστής των περίφημων Jethro Tull.   Ο Ian Anderson, μιλώντας στο AXS TV, είπε χαρακτηριστικά ότι «πάσχω από μια μη ιάσιμη ασθένεια των πνευμόνων, με την οποία διαγνώστηκα πριν από περίπου δύο χρόνια. [...] Δυσκολεύομαι πολύ, έχω περιόδους παρόξυνσης, όταν μια μόλυνση μετατρέπεται σε σοβαρή βρογχίτιδα, και περνάω δύο-τρεις εβδομάδες δύσκολα».   Ο 72χρονος Anderson ο οποίος χαρακτηρίζεται από την αεικίνητη παρουσία του επί σκηνής και τη δεξιτεχνία του στο φλάουτο, εξήγησε ότι δεν υπήρξε παρόξυνση καρά τους τελευταίους μήνες χάρη σε φαρμ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής: Έχω ΧΑΠ, σύντομα δεν θα μπορώ να αναπνεύσω

Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (XAΠ) και ότι σύντομα θα δυσκολεύεται ακόμα και να αναπνεύσει προχώρησε ο αρχηγός και τραγουδιστής των περίφημων Jethro Tull. Ο Ian Anderson, μιλώντας στο AXS TV, είπε χαρακτηριστικά ότι «πάσχω από μια μη ιάσιμη ασθένεια των πνευμόνων, με

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)