Αστρολογικές Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

16:29 - 13/05/2020

Τις προβλέψεις της για σήμερα (13/5/2020) έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Πως θα επηρεάσει ο Άρης που μπαίνει στους Ιχθύες; «Ο πλανήτης του Θάρρους, της Πρωτοβουλίας, του Ρίσκου και της υψηλής ενέργειας στο ζώδιο της ευαισθησίας, του ρομαντισμού, της κυκλοθυμίας, της διαίσθησης αλλά και της έμπνευσης, της τέχνης. Ο Άρης παραμένει στους Ιχθύς από τις 13/5 μέχρι τις 27/6. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς, Ταύρους και Αιγόκερους». Δείτε το video

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει