Η Άσπα Τσίνα “καρφώνει” κριτές και παραγωγή του J2US – «Άκουγα από το ακουστικό τι έλεγαν»
11:24 - 13/05/2020
Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Άσπα Τσίνα, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων για το επόμενο επεισόδιο του J2US. […]
The post Η Άσπα Τσίνα “καρφώνει” κριτές και παραγωγή του J2US – «Άκουγα από το ακουστικό τι έλεγαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άσπα Τσίνα για κριτές και παραγωγή του J2US: «Άκουγα από το ακουστικό τι έλεγαν» (βίντεο)
Δείτε τι είπε η Άσπα Τσίνα σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤο “καρφί” της Άσπας Τσίνα για παραγωγή και κριτές του J2US! «Άκουγα από το ακουστικό τι έλεγαν»
Δείτε τι είπε η Άσπα Τσίνα σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Άσπα Τσίνα, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων για ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Το “καρφί” της Άσπας Τσίνα για παραγωγή και κριτές του J2US! «Άκουγα από το ακουστικό τι έλεγαν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤα καρφιά της Άσπας Τσίνα για την παραγωγή του J2US: «Άκουγα από το ακουστικό τι έλεγαν»
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε έδωσε η Άσπα Τσίνα, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στις συνομιλίες της κριτικής επιτροπής και της παραγωγής...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Άσπα Τσίνα κατά κριτών και παραγωγής του J2US (vd)
Η Άσπα Τσίνα, η οποία φέτος συμμετέχει στο J2US έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μετά το τέλος των γυρισμάτων. Η ίδια αναφέρθηκε στις συνομιλίες της κριτικής επιτροπής και της παραγωγής που η ίδια άκουγε από το ακουστικό της. “Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση. Το θέμα […]
Διαβάστε το στο politik.gr