Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ίσως σε αυτό το κομμάτι δεν ήμουν τυχερός...
08:41 - 13/05/2020
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαν στην εκπομπή της ΕΡΤ "Σημείο συνάντησης" ο Κώστας Μακεδόνας και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.
«Μου αναλογεί η ευθύνη κατά 50% για το ότι δεν "πέτυχε" μια κατάσταση, αλλά δεν θελω να ρίχνω αλλού το φταίξιμο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας ηθοποιός απαντώντας για το θέμα "οικογένεια" και μάλιστα δήλωσε «ανοιχτός στην αγάπη».
Δείτε όσα είπαν οι δυο καλλιτέχνες.
Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όσα είπε για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμη οικογένεια
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλώντας στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ, μεταξύ άλλων απάντησε για το γεγονός ότι δεν έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια τονίζοντας πως έχει αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπά, εννοώντας τη δουλειά του.
Χαρακτηριστικά, είπε: “Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες. Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω. Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους. Προσπαθώ να αγαπώ.
Διαβάστε το στο thestival.gr