Ο Γιώργος Καρκάς σε μια εξομολόγηση ψυχής – Η μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή

07:54 - 13/05/2020

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο νεαρός ηθοποιός είδε το […] The post Ο Γιώργος Καρκάς σε μια εξομολόγηση ψυχής – Η μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καρκάς: Η μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή (βίντεο)

Πώς κατάφερε τελικά να αποδείξει την αθωότητά του;

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Καρκάς: Περιγράφει τη μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή!

Ο νεαρός ηθοποιός είδε το πρόσωπο του και το όνομα του να διασύρονται από τα Μέσα, ως βιαστής – δράκος, κατηγορούμενος πως βίασε έναν ταξιτζή. Λίγους μήνες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Καρκάς: Η εξομολόγηση για τη μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή

Για τη μεγάλη δικαστική περιπέτεια που βίωσε και τη μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή μίλησε ο Γιώργος Καρκάς.Προσκεκλημένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA, ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορήθηκε ότι βίασε έναν ταξιτζή και τελικά αθωώθηκε. Μίλησε για το πώς πήρε το ταξί για να πάει σε ένα sex shop, μετά σταμάτησαν στο ταχυφαγείο και εν συνεχεία στο παρκάκι, περιγράφοντας το τι ακριβώς συνέβη εκεί, αλλά και για την κουβέντα που είχαν με τον ταξιτζή σε όλη τη διαδρομή. Παράλληλα ο Γιώργος Κάρκας μίλησε με ειλικρίνεια και για τον εφιάλτη των ναρκωτικών τον οποίο έζησε για δύο χρόνια και ήταν εκείνος που τον οδήγησε στη φυλακή. “Προσπαθούσα να γεμίσω το συναισθηματικό μ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Καρκάς: Η εξομολόγηση για τη μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή

Πώς κατάφερε τελικά να αποδείξει την αθωότητά του; The post Γιώργος Καρκάς: Η εξομολόγηση για τη μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Καρκάς: Τι δήλωσε για τη μοιραία νύχτα με τον ταξιτζή που τον οδήγησε στη φυλακή (video)

Δείτε όσα εξομολογήθηκε για εκείνο το βράδυ

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γιώργος Καρκάς: Η μοιραία νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή (video)

Πώς κατάφερε τελικά να αποδείξει την αθωότητά του;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»