MasterChef - Γιώργος: «Θέλω να κατέβω εγώ και να διώξω τη Ντέμη» (βίντεο)
22:23 - 12/05/2020
Η «μπλε» ομάδα κέρδισε την ομαδική διαδικασία στο «MasterChef 4», όπου και είχε αρχηγό τον Γιώργο Λασκαρίδη, αντίθετα η ομάδα που ηττήθηκε ήταν της Ντέμης Γεωργίου.
Άρωμα Γαλλίας είχε η ομαδική διαδικασία, που προβλήθηκε στο χθεσινό (11/05) επεισόδιο του «MasterChef 4» στο Star και διεξήχθη στο Νέο Σιδηροδρομικό Μουσείο του ΟΣΕ.
Οι δύο ομάδες, η μπλε με αρχηγό τον Γιώργο και η κόκκινη με επικεφαλής την Ντέμη, απόψε (12/05), έμαθαν τα αποτελέσματα για τα μενού πέντε πιάτων που παρουσίασαν με αφορμή το «Orient Express».
Αρχικά, όταν ο Γιώργος ρωτήθηκε για ποιον λόγο επέλεξε την Ντέμη ως αντίπαλο αρχηγό, απάντησε πως το έκανε επειδή η συμπαίκτριά του δεν είχε αναλάβει ποτέ τον συγκεκριμένο ρόλο.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef – Γιώργος: «Τη Ντέμη θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να τη διώξω» (ΒΙΝΤΕΟ)
The post MasterChef – Γιώργος: «Τη Ντέμη θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να τη διώξω» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grMasterChef 4- Γιώργος: : «Θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να διώξω την Ντέμη»
Ο Γιώργος ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας και είχε […]
Το άρθρο MasterChef 4- Γιώργος: : «Θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να διώξω την Ντέμη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr