Η «έκρηξη» της Άσπας Τσίνα για τη Δέσποινα Βανδή: «Δεν ανέχομαι να με χρησιμοποιεί κανένας» (βίντεο)
11:53 - 12/05/2020
Νέα «έκρηξη» από την Άσπα Τσίνα για την Δέσποινα Βανδή.
“Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει. Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο της υπερβολής, θα κάνουμε και λαθάκια, όση εμπειρία κι αν έχουμε κάποιοι και όσο άπειροι κι αν είμαστε κάποιοι άλλοι. Καμιά φορά οι όροι ανατρέπονται ξαφνικ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το καρφί της Άσπας Τσίνα για τη Δέσποινα Βανδή: Ουδέποτε επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν...
H Άσπα Τσίνα ήταν η πρωταγωνίστρια του J2US, θυμίζοντας μας την εποχή που περίφημου τσακωμού της με την Κατερίνα Κούκα.
Φέτος η Άσπα συμμετέχει ως coach στο "Just The 2 Of Us", όπου στην κριτική επιτροπή βρίσκεται και η Δέσποινα Βανδή.
Αυτή τη φορά αντί για Κατερίνα Κούκα είχαμε Δέσποινα Βανδή, η οποία άθελα της και προσπαθώντας να πει τη γνώμη της για την ερμηνεία της Άσπας και του Μαρίου Πρίαμου στο τραγούδι " “ΟΚ” του Φοίβου, προκάλεσε την αντίδραση της Άσπας.
Η Άσπα μίλησε για το περιστατικό στην κάμερα του "Ευτυχείτε".
"Ο...
Διαβάστε το στο entertv.gr