Ξέσπασμα της Άσπας Τσίνα κατά της Δέσποινας Βανδή

11:33 - 12/05/2020

Ο ρόλος της κριτικής επιτροπής του «Just the 2 of Us» είναι να ασκεί κριτική στους παίχτες, όχι στους συνθέτες, δήλωσε η Άσπα Τσίνα στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», αφήνοντας αιχμές κατά της Δέσποινας Βανδή.«Υπάρχουν κι αυτά τα τραγούδια, ωστόσο, που είναι εκεί έξω απλώς για να σε κάνουν χαρούμενο. Όπως ακριβώς είπε η Άσπα, ‘’εγώ με τα παιδιά μου και τα τρία μου σκυλιά’’», είπε η Δέσποινα Βανδή στο «Just the 2 of Us». «Κάποια τραγούδια μπορεί να αδικούνται μέσα στην ελαφρότητά του. Έχω πει κι εγώ τέτοια τραγούδια», συμπλήρωσε, για να λάβει την εξής απάντηση της Άσπας Τσίνα: «Ουδέποτε επέτρεψα και ούτε πρόκειται να επιτρέψω ποτέ σε κανέναν, να με χρησιμοποιήσει ως βατήρα για να κάνει βουτι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά