Η Άσπα Τσίνα “καρφώνει” Βανδή και Κάβουρα – “Έκανε ένα λάθος”
10:54 - 12/05/2020
Για την έντονη στιχομυθία που είχε με την Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο J2US -με αφορμή το τραγούδι του Φοίβου που […]
The post Η Άσπα Τσίνα “καρφώνει” Βανδή και Κάβουρα – “Έκανε ένα λάθος” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άσπα Τσίνα "καρφώνει" Βανδή και Κάβουρα: Έκανε ένα λάθος (VIDEO)
Για την έντονη στιχομυθία που είχε με την Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο J2US -με αφορμή το τραγούδι του Φοίβου που ερμήνευσε- η Άσπα Τσίνα απαντά στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο. Η τραγουδίστρια δεν μασάει τα λόγια της…
“Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει. Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση ε
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Άσπα Τσίνα καρφώνει Βανδή και Κάβουρα: Έκανε ένα λάθος
εν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής, λέει με νόημα η Άσπα Τσίνα.Για την έντονη στιχομυθία που είχε με την Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο
Διαβάστε το στο madata.gr