Στα «μαχαίρια» Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς: «Εύχομαι κι εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι»
12:25 - 11/05/2020
Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς μετέτρεψαν δύο διαφορετικές εκπομπές σε «πεδίο μάχης».
Από το Happy Day, ο Λάκης Γαβαλάς έλεγε τα εξής:
“Εγώ τα κοιτάω τα χάλια μου γι’ αυτό δεν πήγα σε αυτή την εκπομπή να διαγωνιστώ, γιατί θα ήμουν χάλια. Με πείραξε που το έκανε σε αυτό το στυλ, ήταν κιτς. Ο Τρύφωνας μπορεί να είναι αυτό που είναι, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Και ο Βας Βας Παρασκευάς έχει γίνει σπουδαίος, πρέπει να δεχτώ ότι είναι ΟΚ; Μην τρελαθούμε. Να λέει ότι αυτός με στήριξε; Αυτός είναι σαν παιδί μου. Ήταν κακό που προσφέρθηκε να κάνει αυτό το πράγμα”.
Την ίδια ώρα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος βρισκόταν στο Πρωινό, ενημερωνόταν για τα παραπάνω και ξεσπούσε με τη σειρά του λέγο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρύφωνας Σαμαράς για Λάκη Γαβαλά: Εύχομαι και εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι (βίντεο)
Η αντίδραση του γνωστού κομμωτή για τα νέα σχόλια εναντίον του
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟι χοντράδες του Γαβαλά…δεν έμειναν αναπάντητες απο τον Σαμαρά-Εύχομαι στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι
Είναι σαν παρατράγουδο της Αννίτας ο Σαμαράς. Όπως ο βάς-βάς Παρασκευάς. Αυτό είπε σήμερα το πρωϊ ο Γαβαλάς στην Τσιμτσιλή… με αποτέλεσμα να κάνει τον Σαμαρά έξαλλο. Ο κομμωτής όντας στο στούντιο του Αντ1 του απάντησε πολύ χοντρά… επιβεβαιώνοντας τη ρήση πώς όσο μεγαλώνουν οι τρελές… προσωπικότητες τόσο πιο κακές γίνονται. Εντάξει, νομίζω ο κύριος Γαβαλάς το έχει παραξηλώσει το θέμα. Πρώτον έχει βγει από χθες στην Τατιάνα, σήμερα βγήκε στην Τσιμτσιλή, χθες με μια τσάντα που είπε ότι κάνει 60.000 ευρώ και εμείς να τον λυπηθούμε; Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω. Σε αυτή την εποχή που είμαστε, με αυτή την κρίση, με αυτά που περνάμε, μας ενδιαφέρει αν ο κύριος Γαβαλάς κρατάει τσάντα 60.000 ευρώ; Δεν
Διαβάστε το στο spoilers