Φώτης Σεργουλόπουλος: Το ότι έχω παντρευτεί είναι ένας αστικός μύθος που βγήκε από...

17:29 - 10/05/2020

Στο "Σημείο συνάντησης" στην ΕΡΤ  βρέθηκαν τηλεοπτικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση και μίλησαν για όλα. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής απάντησε στις φήμες που τον θέλουν παντρεμένο, χαρακτηρίζοντας της ως αστικό μύθο. "Δεν θα το ήξερες; Και μυστικός γάμος να ήταν θα στο είχα πει! Είναι ένας αστικός μύθος που βγήκε από το πουθενά. Και αυτό ο καημένος ο άνθρωπος που χρεώνουν ότι έχω παντρευτεί θα λέει “Τι μου ‘τυχε στη ζωή μου;”. Αν μπεις στο Google, δεν αναφέρεται το πρόσωπο! Είναι αστικός μύθος! Είναι όπως λένε “έχω μια φίλη νοσοκόμα και είχε έρθει ο τάδε...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει