Η άγνωστη ιστορία της Τζόυς Ευείδη με τον Μίνωα Κυριακού!

13:31 - 10/05/2020

Η Τζόυς Ευείδη έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” της κυριακάτικης δημοκρατίας, όπου αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με τον Μίνωα Κυριακού. Γιατί ο κόσμος βλέπει ριάλιτι παραγωγές; Του αρέσει μετά το κουτσομπολιό στο διαδίκτυο. Εμένα, από την άλλη, όποιο πρόγραμμα έχει κριτική επιτροπή με αγριεύει. Δεν μου αρέσει να κρίνω ούτε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το άγνωστο «όχι» που είχε πει η Τζόυς Ευείδη στον Κυριακού!

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Μίνωα Κυριακού. «Όποιο πρόγραμμα έχει κριτική επιτροπή με αγριεύει. Δεν μου αρέσει να κρίνω ούτε να με κρίνουν. Πέρασα τις εξετάσεις μου στο Εθνικό Θέατρο, μου φτάνει» είπε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Δημοκρατία» «Θυμάμαι, πιτσιρίκα με είχε πάρει τηλέφωνο ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού να πάω […] The post Το άγνωστο «όχι» που είχε πει η Τζόυς Ευείδη στον Κυριακού! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”