Έλενα Χριστοπούλου: Σε ποιο κανάλι θα τη δούμε την νέα τηλεοπτική χρονιά;
14:00 - 08/05/2020
Το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Καβατζίκης έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή Πρωινό σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια της Έλενας Χριστοπούλου.
Η...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έλενα Χριστοπούλου με δική της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου…
Μπορεί το μέλλον του My Style Rocks 3 να είναι αβέβαιο, όμως ο ΣΚΑΪ και η Έλενα Χριστοπούλου ετοιμάζονται για μια νέα συνεργασία! Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε αποκλειστικά στο Πρω1νό πως η Έλενα Χριστοπούλου τη νέα σεζόν θα αναλάβει δική της εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το κόνσεπτ της εκπομπής, ο δημοσιογράφος τόνισε πως ενδέχεται να αφορά στη μόδα, στις γυναίκες και στο image making που είναι και η δουλειά της! Η Φαίη μας τόνισε πως θα είναι μια εκπομπή που θα της ταιριάζει απόλυτα, καθώς είναι ένα αντικείμενο που γνωρίζει πολύ καλά η Έλενα Χριστοπούλου.
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Έλενα Χριστοπούλου με δική της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου…
Διαβάστε το στο spoilersΈλενα Χριστοπούλου: Η Ηλιάνα δέχτηκε bullying στην αρχή της, επειδή...
Συνέντευξη στο Down Town έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Η Ηλιάνα θα είναι στο GNTM 3;
Δεν το ξέρουμε ακόμα. Νομίζω όμως, ότι γενικά το κανάλι δεν ξέρει ακριβώς πως θα προχωρήσει λόγω της κατάστασης.
Εσύ ως manager της, τι της έχεις προτείνει να κάνει;
Εγώ θέλω πάρα πολύ η Ηλιάνα να είναι στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι ακόμη κι αν τελικά δεν είναι, θα είναι για καλό. Ξέρεις, η δουλειά μου είναι να βρίσκω επιλογές και λύσεις για ό,τι προκύπτει. Έχω γεννηθεί...
Διαβάστε το στο entertv.gr