Μαρία Σολωμού – Πάνος Ιωαννίδης: “Περάσαμε ωραία, δεν έχω να πω κάτι άλλο”
13:06 - 08/05/2020
Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και μετά από αυτή την […]
The post Μαρία Σολωμού – Πάνος Ιωαννίδης: “Περάσαμε ωραία, δεν έχω να πω κάτι άλλο” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σολωμού για Πάνο Ιωαννίδη: «Περάσαμε ωραία, αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο» (βιντεο)
Η ηθοποιός μίλησε για τη συνάντησή της με τον κριτή του MasterChef
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Σολωμού – Πάνος Ιωαννίδης: “Περάσαμε ωραία, δεν έχω να πω κάτι άλλο”
Χαλασμός στο Πρωινό για την Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Ιωαννίδη! Τι απάντησε η ηθοποιός; Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσφατα βρέθηκαν μαζί ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σολωμού – Πάνος Ιωαννίδης: “Περάσαμε ωραία, δεν έχω να πω κάτι άλλο” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Σολωμού – Πάνος Ιωαννίδης: Περάσαμε ωραία, δεν έχω να πω κάτι άλλο
Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ
Καλεσμένη στο Πρωινό της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάτι ανάμεσά τους, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: Ένα τραπεζάκι, κάποια μακαρόνια που του έφτιαξα… Μου το είπε πολύς κόσμος, είχαμε χημεία. Περάσαμε
Διαβάστε το στο madata.grΜαρία Σολωμού για Πάνο Ιωαννίδη: «Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, δεν έχω να πω κάτι άλλο» (video)
Δείτε τι είπε η Μαρία Σολωμού για τον Πάνο Ιωαννίδη
Διαβάστε το στο mononews.grΜ.Σολωμού για Πάνο Ιωαννίδη: «Είχαμε πολύ χημεία και περάσαμε ωραία, δεν έχω να πω κάτι άλλο»
Κάποιοι λένε πως τα αντίθετα έλκονται όχι μόνο στους μαγνήτες αλλά και στους ανθρώπους, μήπως αυτό ισχύει και για την Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Ιωαννίδη;
Τις πρώτες ημέρες του Μάρτιου, η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκαν στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ και είχαν μια απολαυστική συζήτηση.
Στο Πρω1νό του ANT1 είχαν προβληθεί πλάνα από την τηλεοπτική τους συνάντηση και είχαν σχολιάσει τη χημεία που είχαν μεταξύ τους και το πόσο ταιριαστοί ήταν.
Το μεσημέρι της Παρασκευής η Μαρία Σολωμού μίλησε μέσω Skype στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στην εκπομπή της ΕΡΤ1 με τον Πάνο Ιωαννίδη. Μάλιστα, όταν της ανέφεραν πως ήταν ωραίοι μαζί, ξεκαθάρισε: «Τίποτα απολύτως
Διαβάστε το στο pronews.gr