Αντετοκούνμπο μετά το χακάρισμα που δέχθηκε στα Social Media: Είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος

11:31 - 08/05/2020

ΑΘΛΗΤΙΚA  O Γιάννης Αντετοκούνμπο...επέστρεψε στα social media, μετά την χθεσινή παραβίαση από χάκερ των λογαριασμών του. Δήλωσε  «πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος» και ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξή τους:  «Γεια σας. Είμαι και πάλι εδώ και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το περιστατικό με τους λογαριασμούς μου στα social media. Με χάκαραν και η υπόθεση είναι υπό έρευνα αυτή τη στιγμή. Τα tweets και τα post ήταν υπερβολικά απαράδεκτα και είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε αυτά τα απαίσια πράγματα. Νοιώθω απαίσια που οι Μπακς, ο Κρις (Μίντλετον), ο Λεμπρόν (Τζέιμς) και η οικογένεια Κάρι συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κακεντρεχή και αναληθή tweets. Νοιώθω ιδιαίτερα

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)