Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογείται – “Έχω πληρωθεί για δουλειές… 2-3 ευρώ ή και τίποτα”
08:36 - 08/05/2020
Και ως Μελέτη στις Άγριες μέλισσες να μην τον έχει πάρει το μάτι σου (πράγμα δύσκολο…), σίγουρα αν τον δεις […]
The post Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογείται – “Έχω πληρωθεί για δουλειές… 2-3 ευρώ ή και τίποτα” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο “Μελέτης” από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται: “Έχω πληρωθεί για δουλειές… 2-3 ευρώ ή και τίποτα”
“Η πιο δύσκολη συνθήκη στις Άγριες Μέλισσες ήταν να “υποδουλωθώ”». Και ως Μελέτη στις Άγριες μέλισσες να μην τον έχει πάρει το μάτι σου (πράγμα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο “Μελέτης” από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται: “Έχω πληρωθεί για δουλειές… 2-3 ευρώ ή και τίποτα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Γεροντιδάκης: «Έχω πληρωθεί για δουλειές… 2-3 ευρώ ή και τίποτα»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή...
Διαβάστε το στο ZouglaΑγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει - Έχω πληρωθεί για δουλειές… 2-3 ευρώ ή και τίποτα
Ήταν 11 ετών όταν έπαιξε στην πρώτη του ταινία και από τότε πέρασε αρκετά δύσκολα μέχρι να... έρθουν οι Μέλισσες.
Διαβάστε το στο thetoc.gr