Κατερίνα για όσους ξαναμπήκαν στο MasterChef: Έκαναν λες και φταίγαμε εμείς που αποχώρησαν

16:04 - 07/05/2020

Μπήκαν με επιθετικότητα, λες και φταίγαμε εμείς που βγήκαν απ’ τον διαγωνισμό, τόνισε η Κ. Λένη για τους παίκτες που επέστρεψαν στο MasterChef. «Δεν ξέρω γιατί η Μάρλεν είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντί μου», είπε.Η Κατερίνα Λένη μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου για τη Μάρλεν Γρυντάκη, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε καμία ρήξη μεταξύ τους, αλλά και πως δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της. «Εγώ συνέβαλα στο γεγονός η Μάρλεν να ξαναμπεί στο σπίτι με πολύ δίκαιο τρόπο. Όταν ψήφισα το πιάτο της Μάρλεν το έκανα πολύ αντικειμενικά. Τώρα γιατί αυτός ο τρόπος της απέναντί μου, δε γνωρίζω. Κάποιες παρατηρήσεις που είχαν γίνει είχαν να κάνουν με την καθαριότητα και την υγιεινή», είπε. Παράλληλα, αναφέρθη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά