Πιτίνο : “Όταν μου είπαν για τον Παναθηναϊκό, ρώτησα… τι είναι αυτό;”!
13:03 - 07/05/2020
Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση που είχε τον Δεκέμβριο του 2018, όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός κόουτς παραχώρησε συνέντευξη στην «Boston Herald» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις εμπειρίες τους στην Ελλάδα με την… διπλή θητεία του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι απόρησε όταν έμαθε για το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απορία του Ρικ Πιτίνο όταν του είπαν για τον Παναθηναϊκό
Για την αντίδρασή του όταν έμαθε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται, μίλησε ο Ρικ Πιτίνο αλλά και για το μάθημα που πήρε με τη θητεία του στους “πράσινους”.
Διαβάστε το στο Sport24Πιτίνο: «Όταν με ρώτησαν για τον Παναθηναϊκό, είπα “τι είναι αυτό;”»
Τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2018 ο Ρικ Πιτίνο είχε συμφωνήσει να αναλάβει...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠιτίνο: «Όταν μου είπαν για τον Παναθηναϊκό, ρώτησα “τι είναι αυτό;”»
Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση που είχε τον Δεκέμβριο του 2018, όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.
Continue reading Πιτίνο: «Όταν μου είπαν για τον Παναθηναϊκό, ρώτησα “τι είναι αυτό;”» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΡικ Πιτίνο για Παναθηναϊκό: «Όταν με ρώτησαν είπα "τι είναι αυτό;"»
Ο Ρικ Πιτίνο όταν δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, δεν ήξερε καν ποιος ήταν.
«Είπα "τι είναι αυτό;"», σχολίασε ο Πιτίνο στην Boston Herald και συνέχισε: «Μου είπαν ότι είναι ομάδα της EuroLeague και του ελληνικού πρωταθλήματος και τη χαρακτήρισαν την ομάδα ως "οι Σέλτικς της Ευρώπης. Το ίδιο τριφύλλι".
Στην αρχή είπα μάλλον όχι, αλλά από τη στιγμή που ο Μπρετ Μπράουν είχε προπονήσει στην Αυστραλία όταν ήταν 24 ετών, γιατί να μην μπορώ να το κάνω εγώ στα 65 μου;».
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, που κατηγορήθηκε πρόσφατα από το NCCA, συνέχισε: «Μόλις απογειώθηκα για την Ελλάδα, δεν ήξερα κανέναν. Το μόνο πράγμα που μου άρεσε είναι ότι έμαθα ότι η προπόνηση ε
Διαβάστε το στο pronews.grΠιτίνο: «Οταν μου είπαν να αναλάβω τον Παναθηναϊκό, είπα 'τι είναι αυτό;'»
Ο Ρικ Πιτίνο δεν ήξερε καν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός όταν δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. «Είπα "τι είναι αυτό;"», σχολίασε ο Πιτίνο στην Boston Herald και συνέχισε: «Μου είπαν ότι είναι ομάδα της EuroLeague και [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΠιτίνο: «Μου είπαν για Παναθηναϊκό και ρώτησα... τι είναι αυτό;»
Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στο πως αντιμετώπισε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, την πρώτη φορά που έμαθε για την ελληνική ομάδα.
Διαβάστε το στο fosonline.grΠιτίνο: «Όταν μου είπαν για τον Παναθηναϊκό, ρώτησα τι ήταν»
Ο Αμερικανός προπονητής αποκάλυψε την αντίδραση του όταν ενημερώθηκε για την πρόταση από την Ελλάδα.
Διαβάστε το στο to10.gr