«Ένα πάρτι μπορεί να φέρει την καταστροφή» – Αγωνία για το συνωστισμό σε πλατείες, Ακρόπολη, Λυκαβηττό

08:26 - 07/05/2020

Αγία Παρασκευή, πλατεία Βαρνάβα, Κυψέλη, Ακρόπολη, Λυκαβηττός, Αιγάλεω. Μερικά μόνο από τα σημεία όπου εκατοντάδες άνθρωποι μαζεύτηκαν είτε για «αντίσταση» είτε για… ρομαντζάδα. Αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά και οι επιστήμονες προειδοποιούν: μη γίνουμε Ισπανία. «Να είμαστε προσεκτικοί αλλιώς θα γυρίσουμε στον Μάρτη», «Μη γίνουμε Ισπανία» γιατί το κακό εκεί ξεκίνησε από έναν αγώνα που έγινε με κόσμο ενώ ήταν πια γνωστό ότι ο κορονοϊός υπήρχε ανάμεσά μας. Γι’ αυτά προειδοποίησε ο καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Ένα πάρτι, είπε, μπορεί να φέρει την καταστροφή. Όπως ας πούμε στην...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ένα πάρτι μπορεί να φέρει την καταστροφή» – Αγωνία για το συνωστισμό σε πλατείες, Ακρόπολη, Λυκαβηττό

«Να είμαστε προσεκτικοί αλλιώς θα γυρίσουμε στον Μάρτη», «Μη γίνουμε Ισπανία» γιατί το κακό εκεί ξεκίνησε από έναν αγώνα που […] The post «Ένα πάρτι μπορεί να φέρει την καταστροφή» – Αγωνία για το συνωστισμό σε πλατείες, Ακρόπολη, Λυκαβηττό appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Ένα πάρτι μπορεί να φέρει την καταστροφή» – Αγωνία για το συνωστισμό σε πλατείες, Ακρόπολη, Λυκαβηττό (pics)

«Ένα πάρτι μπορεί να φέρει την καταστροφή» – Αγωνία για το συνωστισμό σε πλατείες, Ακρόπολη, Λυκαβηττό (pics) 07/05/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει