Φ. Γεννηματά: «Θα είμαι το Σάββατο στη Μαρφίν. Να δεσμευτούμε ότι θα εξιχνιαστεί το έγκλημα»

16:50 - 06/05/2020

Mε αφορμή την εκδήλωση για τα θύματα της Marfin το Σάββατο, η Φώφη Γεννηματά πριν απο λίγη ώρα σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «Θα είμαι το Σάββατο στην Μαρφίν. The post Φ. Γεννηματά: «Θα είμαι το Σάββατο στη Μαρφίν. Να δεσμευτούμε ότι θα εξιχνιαστεί το έγκλημα» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεννηματά: Να δεσμευτούμε ότι θα εξιχνιαστεί το έγκλημα στη Marfin

Mε αφορμή την εκδήλωση για τα θύματα της Marfin το Σάββατο (09/05), η Φώφη Γεννηματά τονίζει μέσω ανάρτησης στα social media...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φ. Γεννηματά: Θα είμαι το Σάββατο στη Marfin - Να δεσμευτούμε ότι θα εξιχνιαστεί το έγκλημα

Παρούσα στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα κόμματα θα είναι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. «Θα είμαι το Σάββατο στην Μαρφίν. Η πλακέτα μνήμης είναι το ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων. Δεν αρκεί όμως. Εκείνο που μετράει είναι η ειλικρινής στάση όλων μας απέναντι στη βία. Και κυρίως η δέσμευση να εξιχνιαστεί το έγκλημα και να τιμωρηθούν οι δράστες», τονίζει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Φώφη Γεννηματά: Θα είμαι στο Σάββατο στη Marfin, δέσμευση να εξιχνιαστεί το έγκλημα

Mε αφορμή την εκδήλωση για τα θύματα της Marfin το Σάββατο, η Φώφη Γεννηματά σε

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Φ. Γεννηματά: Θα είμαι το Σάββατο στη Μαρφίν-Να δεσμευτούμε ότι θα εξιχνιαστεί το έγκλημα

Με ανάρτησή της η Φ. Γεννηματά ζητά δέσμευση ότι θα εξιχνιαστεί το έγκλημα

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γεννηματά: Θα είμαι το Σάββατο στη Μαρφίν

Αποδέχτηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και θα παραστεί στην εκδήλωση για τα... The post Γεννηματά: Θα είμαι το Σάββατο στη Μαρφίν appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»