Βίκυ Σταυροπούλου: Πληρώθηκε ή όχι για το σποτ "Μένουμε Ασφαλείς" - Τι λέει η ίδια

00:00 - 05/05/2020

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η Βίκυ Σταυροπούλου με ανάρτησή της αποκαλύπτει αν πληρώθηκε για το σποτ «Μένουμε Ασφαλείς».Η Βίκυ Σταυροπούλου συνέχισε μετά τον Σσπύρο Παπαδόπουλο το νέο τηλεοπτικό σποτ του υπουργείου Υγείας με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς». Μάλιστα μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε μόνοι μας μία μάσκα, ενώ αποκάλυψε πως η συμμετοχή της έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή.  Η ανάρτησή της «Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζί ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Σταυροπούλου: Ξεκαθάρισε αν πληρώθηκε για το διαφημιστικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς»

«Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Απαντά στα αγενή σχόλια για το σποτάκι με τη μάσκα

Η καμπάνια του «Μένουμε Ασφαλείς» με τη Βίκυ Σταυροπούλου έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες. Όμως, τι απαντά στα αγενή σχόλια η Βίκυ Σταυροπούλου για το σποτάκι αυτό;  Μετά το «Μένουμε σπίτι» ήρθε το «Μένουμε ασφαλείς», γιατί από ‘δω και πέρα θα πρέπει να κυκλοφορούμε με ασφάλεια, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, κάτι που μας παροτρύνει να […] Το άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Απαντά στα αγενή σχόλια για το σποτάκι με τη μάσκα εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Ποια ήταν η αμοιβή της για το σποτ «Μένουμε Ασφαλείς»

Η ανάρτησή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά