Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Αθηνά Ωνάση
22:52 - 04/05/2020
Οι σπουδές που έχει κάνει η Αθηνά Ωνάση, δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που άρμοζε στο όνομά της. Όλοι οι κληρονόμοι της οικογένειας έχουν λάβει συγκεκριμένη εκπαίδευση, η οποία και προκαλεί εντύπωση. Μάλιστα η Αθηνά Ωνάση, είχε σαν πρότυπο την εκπαίδευση που έλαβε η μητέρα της, Χριστίνα. «Εύχομαι η μητέρα μου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Αθηνά Ωνάση
Οι σπουδές που έχει κάνει η Αθηνά Ωνάση, δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που άρμοζε στο όνομά της. Όλοι οι κληρονόμοι της οικογένειας έχουν λάβει συγκεκριμένη εκπαίδευση, η οποία και προκαλεί εντύπωση. Μάλιστα η Αθηνά Ωνάση, είχε σαν πρότυπο την εκπαίδευση που έλαβε η μητέρα της, Χριστίνα. Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου… Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ου
Διαβάστε το στο spoilers