Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της για το τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Ασφαλείς»!

20:15 - 04/05/2020

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλου τη σκυτάλη πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου και μας παρακίνησε να «μείνουμε ασφαλείς» δείχνοντάς μας έναν εύκολο τρόπο να φτιάξουμε μόνοι μάσκες ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της για το τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Ασφαλείς»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της για το τηλεοπτικό σποτ του "Μένουμε Ασφαλείς" (ΦΩΤΟ)

Με σύνθημα "βγαίνουμε με υπευθυνότητα, μένουμε ασφαλείας" κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο σποτ της κυβέρνησης, με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο εν λόγω σποτ του Υπουργείου Υγείας έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή! "Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζι ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοπ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Αποκάλυψε εάν πληρώθηκε για το σποτ του «Μένουμε Ασφαλείς»

ΕΛΛAΔΑ  Τη σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς»  και καταργεί το «Μένουμε Σπίτι». Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο εν λόγω σποτ του Υπουργείου Υγείας έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή! «Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζι ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της για το τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Ασφαλείς»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλου τη σκυτάλη πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου και μας παρακίνησε να «μείνουμε ασφαλείς» δείχνοντάς μας έναν εύκολο τρόπο να φτιάξουμε μόνοι μάσκες προστασίας. «Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου», λέει η αγαπημένη ηθοποιός στο ξεκίνημα του νέου σποτ. Μέσα από τον προσωπικό […] Το άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της για το τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Ασφαλείς»! (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αμοιβή της για το τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς» (φώτο)

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλου τη σκυτάλη πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου και μας παρακίνησε να «μείνουμε ασφαλείς» δείχνοντάς μας έναν εύκολο τρόπο να φτιάξουμε μόνοι μάσκες προστασίας. «Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου», λέει η αγαπημένη ηθοποιός στο ξεκίνημα του νέου σποτ. Μέσα από τον προσωπικό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Πόσα πήρε για το τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς»

Αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο εν λόγω σποτ του Υπουργείου Υγείας έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή! The post Βίκυ Σταυροπούλου: Πόσα πήρε για το τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Πόσα πήρε για το τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς» (ΦΩΤΟ)

Βίκυ Σταυροπούλου: Πόσα πήρε για το τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς» (ΦΩΤΟ) 04/05/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Πληρώθηκε ή όχι για το σποτ "Μένουμε Ασφαλείς" - Τι λέει η ίδια

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η Βίκυ Σταυροπούλου με ανάρτησή της αποκαλύπτει αν πληρώθηκε για το σποτ «Μένουμε Ασφαλείς».Η Βίκυ Σταυροπούλου συνέχισε μετά τον Σσπύρο Παπαδόπουλο το νέο τηλεοπτικό σποτ του υπουργείου Υγείας με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς». Μάλιστα μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε μόνοι μας μία μάσκα, ενώ αποκάλυψε πως η συμμετοχή της έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή.  Η ανάρτησή της «Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζί ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε εάν πληρώθηκε για το σποτ του «Μένουμε Ασφαλείς»

Η ηθοποιός το ξεκαθάρισε από την αρχή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άρσεναλ – Ίπσουϊτς 1-0: Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στην 2η θέση της Premier League

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 69-80 τελικό: «Έσπασε» την έδρα των Γερμανών η ομάδα του Αταμάν

Bild: Δε μπορούσε να κάνει ούτε ενέσεις ο γιατρός μακελάρης της χριστουγεννιάτικης αγοράς

«Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Υπάρχει στο σύμπαν, τον θεωρώ φύλακα άγγελο μου»

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 69-80: Σπουδαία νίκη στην Γερμανία με επιθετική πολυφωνία και μεγάλα σουτ για το «τριφύλλι»

Πρωτοχρονιά 2025: «Τσιμπημένες» οι τιμές της βασιλόπιτας – Πόσο θα πληρώσετε σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία και σούπερ μάρκετ