“Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου” – Κόκκαλο ο Μουτσινάς!

16:42 - 04/05/2020

Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς είχε φωνάξει τη Βάνια για να δώσουν τη Χρυσή Τηλεόραση, όταν ο… Γιώργος […] The post “Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου” – Κόκκαλο ο Μουτσινάς! appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς: «Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου»

Ο Νίκος Μουτσινάς φώναξε τη «Βάνια» ώστε να δώσουν τη Χρυσή Τηλεόραση. Αυτό όμως που ακολούθησε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς - «Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου» (βίντεο)

«Κόκκαλο» έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς, όταν ενώ είχε φωνάξει τη Βάνια προκειμένου να δώσουν τη Χρυσή Τηλεόραση, παρενέβη ο… Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή. “Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου”, ακούστηκε στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε αποσβολωμένος να κοιτάζει τον φακό. “Να σε ρωτήσω κάτι;”, ρώτησε η φωνή, “Η μπάλα γιατί δεν ξεκινάει ρε φίλε”; Έχοντας στο χέρι του τη γιγάντια παλάμη, ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε και παρατήρηση: “Το δάχτυλο δεν μου αρέσει! Όπα όπα”! Η ανακούφιση του παρουσιαστή όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για πλάκα που είχε σκαρφιστεί ο Πάνος Κιάμος, δεν περιγράφεται.  

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»