Οι σαρδέλες, οι γαρίδες και η κουτσομούρα του Αμβρακικού περιέχουν πρωτεϊνες με ιδιαίτερα βιολογικά χαρακτηριστικά

21:31 - 03/05/2020

Έρευνα του Τμήματος Γεωπονίας Άρτας Την υψηλή διατροφική αξία της γαρίδας, της σαρδέλας και της κουτσομούρας του Αμβρακικού, κατέδειξε επιστημονική έρευνα του Τμήματος Γεωπονίας της ‘Αρτας, που χρηματοδότησε η περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, με υπεύθυνο τον[...] Πηγή: ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Αγρίνιο - «Welcome to UP 2024»: 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Γεύσεις Γης & Θάλασσας Αιτωλοακαρνανίας» στις 19/10

Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου: Πίνεται ξανά το νερό - Κατάλληλο και για μαγείρεμα

Αγρίνιο - 2ο AGROWN: Τέσσερις σημαντικές ενότητες στο φινάλε της πρώτης ημέρας

ΚΚΕ - Αιτωλοακαρνανία: Να αποζημιωθούν στο 100% πληγέντες από την κακοκαιρία - Κλιμάκιο σε Στράτο και Λεπενού

Μεσολόγγι: Εμβολιάστηκαν για την ιλαρά παιδιά Ρομά με τη συμβολή του ΕΟΔΥ

Φασισμός και γιόγκα: Η ανησυχητική αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας