Άσπα Τσίνα: Η εξομολόγηση στο «Μαζί σου» για τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου [video]
17:15 - 03/05/2020
Η Άσπα Τσίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου το Σαββατοκύριακο" και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο.
The post Άσπα Τσίνα: Η εξομολόγηση στο «Μαζί σου» για τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Άσπα Τσίνα στο “Μαζί σου”: Η μάχη με την σπάνια μορφή καρκίνου και ο φόβος του κορονοϊού
Όσα είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια με ειλικρίνεια στην Τατιάνα Στεφανίδου… Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Μαζί σου” βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Άσπα Τσίνα. ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκινεί η Άσπα Τσίνα στο “Μαζί σου”: Η μάχη με την σπάνια μορφή καρκίνου και ο φόβος του κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣυγκλονίζει η Άσπα Τσίνα μιλώντας για τη μάχη της με σπάνια μορφή καρκίνου: "Είχα φρικτούς πόνους" (VIDEO)
Η Άσπα Τσίνα η οποία φέτος συμμετέχει στο σόου J2US, μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο.
"Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Κατατρώει τα οστά. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά και αρκετά ακόμη.
Το πληροφορήθηκα όταν ήμουν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουμε με τον Φοίβο το τραγούδι. Σκύβω για να σηκώσω το σκυλάκι μου και ακούω ένα κρακ.
Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική
Διαβάστε το στο thestival.grΕξομολόγηση καρδιάς από την Άσπα Τσίνα στο “Μαζί σου” για τη μάχη με την σπάνια μορφή καρκίνου
Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Μαζί σου” βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Άσπα Τσίνα. Η τραγουδίστρια μίλησε με θάρρος […]
The post Εξομολόγηση καρδιάς από την Άσπα Τσίνα στο “Μαζί σου” για τη μάχη με την σπάνια μορφή καρκίνου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκλονίζει η Άσπα Τσίνα μιλώντας για τη μάχη της με σπάνια μορφή καρκίνου
Η Άσπα Τσίνα η οποία φέτος συμμετέχει στο σόου J2US, μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο.
"Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό
Διαβάστε το στο madata.gr