Η Μ.Ιωαννίδου παντρεύτηκε μέσω... skype - «Κουμπάρος ήταν ο σκύλος μας» (βίντεο)

12:07 - 03/05/2020

Η Μαρία Ιωαννίδου, εν μέσω καραντίνας, προχώρησε σε μια κίνηση που ομολογουμένως μας ξάφνιασε. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής αρτίστα μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» για την απόφαση να ντυθεί νυφούλα και να κάνει διαδικτυακό γάμο με καλεσμένους μέσω skype. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε με χαμόγελο πως «παντρεύτηκα! Αυτό το παιδί, ο σύντροφος μου, ο Δημήτρης έχει μια μανία. Θέλει να με παντρευτεί και μου πρότεινε να κάνουμε έναν γάμο εικονικό. Θα βάλουμε, λέει, στολές, θα ντυθείς εσύ νύφη, θα βάλω εγώ το σμόκιν μου, θα καλέσουμε φίλους με skype, θα τους κεράσουμε και θα μαγειρέψω. Αυτό. Εντάξει, λέω εγώ, για κουμπάρο είχαμε τον μόνο που βρισκόταν στο σπίτι μας. Τον σκύλο μου». Ερω

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Διαδικτυακός γάμος μέσω Skype και με κουμπάρο τον σκύλο της

Μαρία Ιωαννίδου: Όλα όσα δήλωσε η ίδια στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Μαρία Ιωαννίδου “παντρεύτηκε” τον σύντροφό της διαδικτυακά

Εν μέσω καραντίνας

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις