Λάκης Γαβαλάς: «Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του, δυστυχώς δεν ήξερε…»

09:39 - 27/10/2019

Στον ΑΡΤ 90, 6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του, δυστυχώς δεν ήξερε…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΤ 90, 6 FM» και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μιχάλη Ασλάνη και τον Άγγελο Μπράτη. «Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος ο Μιχάλης Ασλάνης. Δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία, εγώ ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που με αμφισβητούν! Είναι τρόπος ζωής μου! Τον Μιχάλη Ασλάνη αν τον είχα δίπλα μου θα τον συμβούλευα να επέλεγε καλύτερους συνεργάτες και να είχε σκοπό του να πουληθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία. Δυστυχώς δεν ήξερε ότι το ταλέντο δεν είναι αρκετό για να μπορέσει κανείς να κρατήσει μια επιχείρηση», είπε ο Λάκης Γαβαλάς. «Τον Άγγελο Μπράτη τον ξέρω προσωπι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γαβαλάς: Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία- Ο Ασλάνης δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του

Στον ΑΡΤ 90, 6 FM παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ασλάνη και τον Άγγελο Μπράτη. The post Γαβαλάς: Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία- Ο Ασλάνης δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»