Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! Φωτογραφία

09:57 - 02/05/2020

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης μετά τον ερχομό του γιου τους. The post Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! Φωτογραφία appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! Φωτογραφία

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης μετά τον ερχομό του γιου τους. Τις πρώτες της βόλτες με τον μόλις 2,5 ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλεξάνδρα Ούστα: Οι πρώτες βόλτες με τον νεογέννητο γιο της

Η Αλεξάνδρα Ούστα βιώνει μοναδικές στιγμές στο πλευρό του συζύγου της Γιάννη Σαρακατσάνη και του νεογέννητου γιου τους. Μετά τον ερχομό του μικρού...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! (φωτό)

Τις πρώτες της βόλτες με τον μόλις 2,5 μηνών γιο της ξεκίνησε η Αλεξάνδρα Ούστα και είναι στα καλύτερά της. Η αγαπημένη ηθοποιός που στις 21 Φλεβάρη απέκτησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακατσάνη άρχισε να κάνει τους πρώτους περιπάτους με τον μικρό της μπόμπιρα, πλάι στη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»