Βρούτσης: Πρέπει να είμαι ειλικρινής, το επόμενο διάστημα η ανεργία θα ανεβαίνει
23:21 - 01/05/2020
Για τα ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, τοποθετήθηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
Ο κ. Βρούτσης είπε ότι «η αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ θα συνεχίσει να καταβάλλεται αναλογικά και τον Μάιο ανάλογα με τον αριθμό ημερών που θα είναι σε αναστολή η σύμβαση του εργαζόμενου».
Όπως διευκρίνισε «σε επίπεδο μήνα το ποσό ανέρχεται σε 534 ευρώ». Παράλληλα τόνισε ότι «εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της απόλυσης των εργαζομένων που βρίσκονται σε αναστολή και η ομπρέλα προστασίας των εργαζομένων θα συνεχιστεί και τον Μάιο και για 45
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρούτσης: Το επόμενο διάστημα θα δούμε την ανεργία να ανεβαίνει
«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, το επόμενο διάστημα θα δούμε την ανεργία να ανεβαίνει», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.
Διαβάστε το στο in.grΒρούτσης: Πρέπει να είμαι ειλικρινής, η ανεργία θα ανεβαίνει
Απαντήσεις για τα ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού,...
The post Βρούτσης: Πρέπει να είμαι ειλικρινής, η ανεργία θα ανεβαίνει appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr