Βρούτσης: Πρέπει να είμαι ειλικρινής, το επόμενο διάστημα η ανεργία θα ανεβαίνει

23:21 - 01/05/2020

Για τα ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, τοποθετήθηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Ο κ. Βρούτσης είπε ότι «η αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ θα συνεχίσει να καταβάλλεται αναλογικά και τον Μάιο ανάλογα με τον αριθμό ημερών που θα είναι σε αναστολή η σύμβαση του εργαζόμενου». Όπως διευκρίνισε «σε επίπεδο μήνα το ποσό ανέρχεται σε 534 ευρώ». Παράλληλα τόνισε ότι «εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της απόλυσης των εργαζομένων που βρίσκονται σε αναστολή και η ομπρέλα προστασίας των εργαζομένων θα συνεχιστεί και τον Μάιο και για 45

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρούτσης: Το επόμενο διάστημα θα δούμε την ανεργία να ανεβαίνει

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, το επόμενο διάστημα θα δούμε την ανεργία να ανεβαίνει», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάστε το στο in.gr

Βρούτσης: Πρέπει να είμαι ειλικρινής, η ανεργία θα ανεβαίνει

Απαντήσεις για τα ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού,... The post Βρούτσης: Πρέπει να είμαι ειλικρινής, η ανεργία θα ανεβαίνει appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο