Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το “Live Tonight” – «Πολλοί μου είπαν να μην το κάνω»
21:00 - 01/05/2020
Για την απόφασή του να παρουσιάσει την εκπομπή “Live Tonight” εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, […]
The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το “Live Tonight” – «Πολλοί μου είπαν να μην το κάνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το “Live Tonight” – "Πολλοί μου είπαν να μην το κάνω"
Για την απόφασή του να παρουσιάσει την εκπομπή “Live Tonight” εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα.
Ερχεται η κρίση του κορονοϊού. Διακόπτεται το «2night Show» και ξεκινά το «Live Tonight». Πώς ήρθε η πρόταση; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να την αποδεχθείς και πώς διαµορφώθηκε το concept στη συνέχεια;
Μου ζητήθηκε να κάνω µια εκποµπή µε την οποία να διασκεδάσει ο κόσµος που µένει στο σπίτι, γιατί µετά τόσες µέρες καραντίνας πολύς κόσµος ήθελε τα βράδια να δει κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι έβλεπε µέχρι εκείνη τη στιγµή της κρίσης του κορονοϊού. ∆εν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, εµένα η δουλειά µου είναι να
Διαβάστε το στο thestival.gr