Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το “Live Tonight” – «Πολλοί μου είπαν να μην το κάνω»

21:00 - 01/05/2020

Για την απόφασή του να παρουσιάσει την εκπομπή “Live Tonight” εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, […] The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το “Live Tonight” – «Πολλοί μου είπαν να μην το κάνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το “Live Tonight” – "Πολλοί μου είπαν να μην το κάνω"

Για την απόφασή του να παρουσιάσει την εκπομπή “Live Tonight” εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα. Ερχεται η κρίση του κορονοϊού. Διακόπτεται το «2night Show» και ξεκινά το «Live Tonight». Πώς ήρθε η πρόταση; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να την αποδεχθείς και πώς διαµορφώθηκε το concept στη συνέχεια; Μου ζητήθηκε να κάνω µια εκποµπή µε την οποία να διασκεδάσει ο κόσµος που µένει στο σπίτι, γιατί µετά τόσες µέρες καραντίνας πολύς κόσµος ήθελε τα βράδια να δει κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι έβλεπε µέχρι εκείνη τη στιγµή της κρίσης του κορονοϊού. ∆εν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, εµένα η δουλειά µου είναι να

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε