Η Εύα Τσάχρα μας «συστήνει» την ενός μηνός κορούλα της

11:54 - 29/04/2020

"Ήρθες σε χαλεπούς καιρούς παιδί μου"

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μας συστήνει τον γιο της

Ημέρα γιορτής σήμερα για την οικογένεια της Μαρίας Λουίζας Βούρου καθώς γιορτάζει ο γιος της, Ιάσονας. Η ευτυχισμένη μανούλα πόσταρε φωτογραφία του μικρούλη στο instagram και του ευχήθηκε χρόνια πολλά και διαδικτυακά. View this post on Instagram Happy nameday to this little pumpkin ???? guy ????❤️ #jasonsnameday #babyj #myson #mybaby #happymama A post shared by Maria Louiza Vourou (@maria_louiza_real) on Apr 29, 2020 at 6:00am PDT (πληροφορίες από το nassosblog) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Μαρία Λουίζα Βούρου μας συστήνει τον γιο της

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας