Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μου ζητάνε κάθε βράδυ να κάνω live και να κοιμόμαστε μαζί

18:00 - 28/04/2020

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να κρατά...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μου ζητούν κάθε βράδυ να κάνω live για να κοιμόμαστε μαζί (VIDEO)

Για τις γκάφες της στο instagram όταν την πήρε ο ύπνος με ανοικτό το live, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Μιλούσα με τον κόσμο και έλεγα και να με πάρει ο ύπνος σε μία ώρα θα με κατεβάσουν, οπότε όλα καλά. Με έπαιρνε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μου έκανε 100 κλήσεις για να με ξυπνήσει και μου είπε ότι του έχουν στείλει χίλια μηνύματα ότι κάνω live στο instagram. Και λέω “τι κάνω;”. έπαθα σοκ στην αρχή. Τη δεύτερη φορά ήμουν στον καναπέ και είμαι μέχρι τα ξημερώματα και κάνουμε με τη Στέλλα Μιζεράκη live. Βάζουμε μουσικές, κλείνει η Στέλλα κι ετοιμάζομαι να κλείσω. Λέω στους followers καθίστε να μου κάνετε λίγη παρέα και κάπως αράζω, για

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Μου ζητούν να κάνω live για να κοιμόμαστε μαζί!" [Βίντεο]

Περιέγραψε το πώς την... πήρε ο ύπνος ενώ έκανε live στο Instagram και μάλιστα με χιλιάδες θεατές

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μου ζητάνε κάθε βράδυ να κάνω live και να κοιμόμαστε μαζί

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/11/2024

Συνελήφθη 70χρονος στην Αίγινα που βιντεοσκοπούσε ανήλικους σε πλοίο

Το πήρε πάνω του ο Γιοβάνοβιτς – Ανακοινώνει μεγάλη επιστροφή στην Εθνική!

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!