Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Διονύση Τσακνή – «Έχασα τη μισή ζωή μου»

17:24 - 26/10/2019

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος συγκινημένος μίλησε για τον […] The post Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Διονύση Τσακνή – «Έχασα τη μισή ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Διονύση Τσακνή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα– "Έχασα τη μισή ζωή μου"

Για την σχέση του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μίλησε εμφανώς συγκινημένος, στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό, ο Διονύσης Τσακνής. «Όταν φτάνει το θέμα στον Λαυρέντη η συγκίνηση πάντα με κυριεύει. Ο Λαυρέντης θα ζει πάντα μέσα μου. Παίζαμε στο θέατρο δάσους, πρέπει να ήταν το ’94 ή ’95. Πήραμε το αυτοκίνητο μια ώρα πριν για να προσεγγίσουμε τη συναυλία. Μας σταματάει ένας τροχονόμος και μας λέει “ο δρόμος είναι κλειστός, δεν ανεβαίνει κανείς πάνω. Έχει συναυλία ένας Τσακνής Μαχαιρίτσας”. Με τον Λαυρέντη δεν ήμασταν φίλοι, ήμασταν συγγενείς. Τον πάντρεψα, του βάφτισα την κόρη. Ξεφεύγει από αυτό που λέμε συνεργασία η φιλία, γίνεται συγγένεια. Με ότι συνεπάγεται μια συγγένεια

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Διονύση Τσακνή – «Έχασα τη μισή ζωή μου»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος συγκινημένος μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Όταν φτάνει το θέμα στον Λαυρέντη η συγκίνηση πάντα με κυριεύει. Ο Λαυρέντης θα ζει πάντα μέσα μου. Παίζαμε στο θέατρο δάσους, πρέπει να ήταν το ’94 ή... The post Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Διονύση Τσακνή – «Έχασα τη μισή ζωή μου» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια του Διονύση Τσακνή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Έχασα τη μισή ζωή μου»

«Το έμαθα χαράματα, ήμουν από τους πρώτους που το έμαθε». Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος συγκινημένος μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Όταν φτάνει το θέμα στον Λαυρέντη η συγκίνηση πάντα με κυριεύει. Ο Λαυρέντης θα ζει

Διαβάστε το στο madata.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια του Διονύση Τσακνή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! «Έχασα τη μισή ζωή μου»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος συγκινημένος μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Όταν φτάνει το θέμα στον Λαυρέντη η συγκίνηση πάντα με κυριεύει. Ο Λαυρέντης θα ζει πάντα μέσα μου. Παίζαμε στο θέατρο δάσους, πρέπει να ήταν το ’94 ή ’95. Πήραμε το αυτοκίνητο μια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»