Κ.Κυρανάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή» (βίντεο)

10:58 - 28/04/2020

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), Κώστας Κυρανάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, εξέφρασε την εκτίμηση πως οι νέες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα επιτρέψουν την εφαρμογή του προγράμματος του κόμματός του και συνεπώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή. Ο κ. Κυρανάκης είπε πως δύσκολα πλέον η ΝΔ, ως αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου, και σημείωσε πως «εάν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα, θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή». «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυρανάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ίσως χρειαστεί να ζητήσει πρόωρες εκλογές

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κυρανάκης: «Νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει πρόωρες εκλογές αν...»

Πολιτική  Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα από το αναμενόμενο λαϊκή εντολή για συνέχιση της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Κώστα Κυρανάκη. Οπως αναφέρει το Εθνος, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σε τηλεοπτικό πάνελ, για το αν πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο δεν το απέκλεισε. «Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές κα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κυρανάκης: Ο Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει πρόωρες εκλογές

«Δύσκολα πλέον η ΝΔ, ως αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου», εκτίμησε ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, τασσόμενος ανοικτά υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες The post Κυρανάκης: Ο Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει πρόωρες εκλογές appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κυρανάκης εκλογές: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή” [vid]

Κυρανάκης εκλογές: Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι ο πρώτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που ζήτησε επίσημα εκλογές, αλλά για όσους γνωρίζουν δεν είναι ο μόνος.

Διαβάστε το στο

Κυρανάκης: «Νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει πρόωρες εκλογές αν...»

«Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου». Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα από το αναμενόμενο λαϊκή εντολή για συνέχιση της […]

Διαβάστε το στο

Κυρανάκης… «λαγός» για πρόωρες εκλογές: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή (video)

Όχι μία, αλλά δυο φορές ο βουλευτής της ΝΔ «ζήτησε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκλογές το Σεπτέμβρη Με τον πιο επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο, ο κυβερνητικός βουλευτής αναζωπύρωσε τα τυχοδιωκτικά σενάρια της ΝΔ για προσφυγή στις κάλπες από Σεπτέμβρη  Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης, φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εμπομπή στο Kontra απαντώντας σε ερώτηση του […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις