Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Live News: «Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε ο κόσμος από τα μπαλκόνια»

18:03 - 27/04/2020

Με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο και με πολλές εικόνες όπως το συνηθίζει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη περιέγραψε στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο όλα όσα έγιναν στις 3,5 ώρες που τραγουδούσε σε όλη την Αθήνα, μια κινητή συναυλία που ξεσήκωσε πάθη… The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Live News: «Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε ο κόσμος από τα μπαλκόνια» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο MEGA: «Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε ο κόσμος από τα μπαλκόνια»

Όσα είπε η ερμηνεύτρια για τη συναυλία που έδωσε στους δρόμους της Αθήνας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο MEGA: «Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε ο κόσμος από τα μπαλκόνια»

Όσα είπε η ερμηνεύτρια για τη συναυλία που έδωσε στους δρόμους της Αθήνας.  

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πρωτοψάλτη: «Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε και ο κόσμος από τα μπαλκόνια» - Τι είπε για την αρνητική κριτική

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη μίλησε σήμερα για τη συναυλία που έδωσε στο κέντρο της Αθήνας πάνω σε ένα φορτηγό.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Live News – «Ήταν συγκλονιστικό, έκλαιγα»

Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την κινητή συναυλία που έδωσε στους δρόμους της […] The post Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Live News – «Ήταν συγκλονιστικό, έκλαιγα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε ο κόσμος από τα μπαλκόνια

Με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο και με πολλές εικόνες όπως το συνηθίζει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη περιέγραψε στο Νίκο Ευαγγελάτο όλα όσα έγιναν στις 3,5 ώρες που τραγουδούσε σε όλη την Αθήνα, μια κινητή συναυλία που ξεσήκωσε πάθη… Η μεγάλη τραγουδίστρια, είπε ότι η κινούμενη αυτή συναυλία ήταν δική της ιδέα και έκανε την πρόταση στον δήμαρχο Αθηναίων ζητώντας του να υλοποιηθεί με τον πιο ασφαλή τρόπο. Μέσα σε αυτές τις 44 μέρες μου πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου για να κάνω κάτι και να δώσω χαρά και αισιοδοξία. Να πάω εγώ στον κόσμο και το ζήτησα από τον Δήμαρχο Αθηναίων να το υλοποιήσουμε με τον πιο ασφαλή τρόπο. Δική μου ιδέα, δική μου σκέψη και δική μου η ευθύνη. Ήταν μόνο 3 μουσικοί πάνω...

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»