Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: «Είμαι άνεργη 4 χρόνια χωρίς…» [video]

17:16 - 27/04/2020

Ποιες οι δύσκολες στιγμές που ζει η Μίνα Αρναούτη; Η Μίνα Αρναούτη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είναι άνεργη και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς δεν έχει ασφάλιση τα τελευταία 3 χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της, η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: «Είμαι άνεργη 4 χρόνια χωρίς…» [video].

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: «4 χρόνια είμαι άνεργη και χωρίς ασφάλιση»

Η Μίνα Αρναούτη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είναι άνεργη και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς δεν έχει ασφάλιση τα τελευταία 3 χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της μιλάει για τη ζωή της σήμερα και για τις σχέσεις […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: 4 χρόνια είμαι άνεργη και χωρίς ασφάλιση

Η Μίνα Αρναούτη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είναι άνεργη και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς δεν έχει ασφάλιση τα τελευταία 3 χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της μιλάει για τη ζωή της σήμερα και για τις σχέσεις της με την οικογένεια του τραγουδιστή. Για μένα η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη δεν τελειώνει. Μέχρι πριν ένα μήνα έκανα χειρουργείο. Έχουν ηρεμήσει με τα αρνητικά μηνύματα αλλά λαμβάνω ακόμα κάποια από fan pages του Παντελή που συνεχίζουν να με βρίζουν είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε. Όσο για το αν έχουν ομαλοποιηθεί οι σχέσεις με την οικογένεια Παντελίδη απάντη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Πώς η γεύση της μπύρας ερεθίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατροπή με αιτία θανάτου, από τι πέθανε τελικά. Παρουσία άλλου ατόμου

Τράπεζες: Τέλος η μεταφορά χρημάτων. Δείτε τι αλλάζει, η ανακοίνωση

Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ μου είπε γιατί η χώρα δεν θέλει να βοηθηθεί». Τι είπε για διαγραφή, νέο κόμμα [video]

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ντράπηκε και η ντροπή από το σχόλιο Λιάγκα για το σπίτι του. Ράκος, παραιτήσεις [video]

Τζορτζ Μπάλντοκ: Από τι πραγματικά πέθανε ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, κανείς δεν το λέει