Μίνα Αρναούτη: «Tέσσερα χρόνια άνεργη δεν ρωτάει κανείς πώς ζω»

14:41 - 27/04/2020

Στο «Ευτυχείτε» της Δευτέρας μίλησε η Μίνα Αρναούτη. Από το νησί της Μυτιλήνης όπου περνάει τις ημέρες της καραντίνας μαζί με τη μητέρα της, η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και στη διαμάχη της με την οικογένεια Παντελίδη, καθώς οι σχέσεις τους δεν έχουν ομαλοποιηθεί και ούτε πρόκειται, όπως σχολίασε. Συνεχίζεται όμως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: Τέσσερα χρόνια άνεργη, κανένας δε ρωτάει πώς ζω, αν έχω χρήματα… (βίντεο)

H Mίνα Αρναούτη μένει στη Μυτιλήνη αυτές τις μέρες της καραντίνας και αποκαλύπτει πώς ακόμα και πριν δύο με τρεις μήνες έκανε επεμβάσεις.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μίνα Αρναούτη: Είμαι τέσσερα χρόνια άνεργη. Δεν ρωτάει κανείς πώς ζω εγώ

Από την όμορφη Μυτιλήνη, όπου βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της ώστε να είναι και εκείνη ήρεμη, μίλησε η Μίνα Αρναούτη στην...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μίνα Αρναούτη: Τέσσερα χρόνια είμαι άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω (VIDEO)

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με την οικογένεια Παντελίδη, στα μηνύματα που δέχεται ακόμα από θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή ενώ τόνισε πως αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. "Ήθελα να είμαι κοντά στην μητέρα μου στην Μυτιλήνη, γιατί σίγουρα θα ανησυχούσε αν ήμουν μακριά της κι εγώ νιώθω ασφάλεια κοντά της. Πριν δύο, τρεις μήνες πάλι έκανα επεμβάσεις, δεν τελειώνει αυτό, ήταν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά όχι ότι δεν λαμβάνω ακόμα μηνύματα, ειδικά από κάτι fan page του Παντελή, όπου με βρίζουν και συνεχίζουν να λένε το γνωστό, ότι λέω ψέματα και τα σχε

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Τέσσερα χρόνια είμαι άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω» – Η Μίνα Αρναούτη εξομολογείται

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Μίνα Αρναούτη, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με την οικογένεια […] The post «Τέσσερα χρόνια είμαι άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω» – Η Μίνα Αρναούτη εξομολογείται appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μίνα Αρναούτη: «4 χρόνια είμαι άνεργη, κανένας δεν ρωτάει πως ζω» – Video

Τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να ταλαιπωρείται με προβλήματα υγείας. The post Μίνα Αρναούτη: «4 χρόνια είμαι άνεργη, κανένας δεν ρωτάει πως ζω» – Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά: «4 χρόνια είμαι άνεργη και χωρίς ασφάλιση»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καθώς είναι άνεργη και δεν έχει ασφάλιση τα τελευταία 3 χρόνια, μίλησε σε συνέντευξή της η Μίνα Αρναούτη Τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της μιλάει για τη ζωή της σήμερα και για τις σχέσεις της με την […] The post Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά: «4 χρόνια είμαι άνεργη και χωρίς ασφάλιση» appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: 4 χρόνια είμαι άνεργη, κανένας δε ρωτάει πώς ζω

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη. Αυτή την περίοδο, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στη Μυτιλήνη κοντά στη μητέρα της γιατί όπως είπε νιώθει ασφάλεια κοντά της. Τα πράγματα για εκείνη

Διαβάστε το στο madata.gr

Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά: «4 χρόνια είμαι άνεργη και χωρίς ασφάλιση»

«Έχουν ηρεμήσει με τα αρνητικά μηνύματα αλλά λαμβάνω ακόμα κάποια από fan pages του Παντελή που συνεχίζουν να με βρίζουν».

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”