Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να δικαστώ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Πάσσαρης : Θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να δικαστώ
Ο Κώστας Πάσσαρης, ο περιβόητος κακοποιός ο οποίος έχει καταδικαστεί για τέσσερις δολοφονίες, απευθύνει έκκληση στις ρουμανικές αρχές, προκειμένου να εκδοθεί στην Ελλάδα
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Πάσσαρης : Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να είμαι παρών στη δίκη μου
Να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του επιθυμεί ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος κρατείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Ρουμανίας
Διαβάστε το στο tovimaΠάσσαρης: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα για να εκτίσω την ποινή μου
Την επιστροφή του στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του θέλει ο Κώστας Πάσσαρης...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠάσσαρης: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα για να εκτίσω την ποινή μου
Nα επιστρέψει στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, στη χώρα του, θέλει ο Κώστας Πάσσαρης.
«Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε ο Πάσσαρης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Πάσσαρη, Ανδρέας Ταγαράκης, ανέφερε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να αιτηθεί να κληθεί ο Κώστας Πάσσαρης ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Πρόσθεσε ότι θα τεθούν υπόψη του δικαστηρίου κάποια στοιχεία, κάνοντας λόγο για άριστη διαγωγή του βαρυποινίτη στις φυλακές Ρουμανίας.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντί
Διαβάστε το στο thestival.grΚώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να δικαστώ - ΒΙΝΤΕΟ
Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 18 χρόνια έγκλειστος σε φυλακές Ρουμανίας.
Διαβάστε το στο real.grΠάσσαρης: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα να εκτίσω το υπόλοιπο της ποινής μου
Στις 2 Δεκεμβρίου θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο Κώστας Πάσσαρης με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες και από τις φυλακές της Ρουμανίας, δηλώνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 , «Πρωινοί Τύποι» ότι επιθυμεί να δώσει το «παρών» στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
«Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ενώ ο δικηγόρος του Ανδρέας Ταγαράκης, δήλωσε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να αιτηθεί να κληθεί ο Κώστας Πάσσαρης ώστε να παραστεί και ο ίδιος. Πρόσθεσε ότι θα τεθούν υπόψη του δικαστηρίου κάποια στοι
Διαβάστε το στο novasports.grΚώστας Πάσσαρης: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα
Τι δήλωσε ο κακοποιός
The post Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα appeared first on mononews.
Διαβάστε το στο mononews.grΚώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω και να δικαστώ στην Ελλάδα (vid)
Να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να δικαστεί και εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του επιθυμεί ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος…
Διαβάστε το στο Cnn.grΠάσσαρης: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα να εκτίσω το υπόλοιπο της ποινής μου
«Θέλω να δικαστεί για την ψυχή του αδελφού μου» δηλώνει η αδερφή του νεκρού αστυνομικού
Διαβάστε το στο news.grΚώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να δικαστώ (video)
Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Κώστας Πάσσαρης , ο οποίος βρίσκεται εδώ και 18 χρόνια έγκλειστος σε φυλακές Ρουμανίας. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύπο» αναφέρει ότι θέλει να εκδοθεί στην Ελλάδα και να δικαστεί για τα εγκλήματά του. Δείτε τι δηλώνει ο δικηγόρος του βαρυποινίτη αλλά και το ξέσπασμα της αδελφής ενός εκ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να δικαστώ και να εκτίσω την ποινή μου
Βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες.
Διαβάστε το στο ekriti.gr