Η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή
09:40 - 27/04/2020
Δύο μήνες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα όπου ο αγαπημένος ηθοποιός μικρών και μεγάλων, Κώστας Βουτσάς, άφησε την τελευταία του πνοή.
Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε στο νοσοκομείο λίγο πριν... φύγει.
Να σε ρωτήσω το πιο απλό καταρχήν: Πως είσαι αυτό τον καιρό;
Αυτό το τρίμηνο έφερε τεράστιες αλλαγές στη ζωή μου. Χάσαμε τον Κώστα -αυτή την τεράστια απώλεια στη ζωή μου- και τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το σημαντικό και βαρύ γεγονός της πανδημίας, όπου ταυτόχρονα με όλο τον πλανήτη είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους διπλανούς μας.
Όλα αυτά έχ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλίκη Κατσαβού: «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά»
H Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου δύο μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά...
Διαβάστε το στο ZouglaΑλίκη Κατσαβού: «Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια του Κώστα Βουτσά»
H Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου δύο μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά»
Δύο μήνες συμπληρώθηκαν από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Γιώργο Πράσινο και αναφέρθηκε στα τελευταία λόγια του σπουδαίου και αγαπητού ηθοποιού Κώστα...
The post Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΗ Αλίκη θυμάται τα τελευταία λόγια του Βουτσά πρίν συναντήσει τον θάνατο
Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τις ταινίες του. Η σύζυγός του μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε στο νοσοκομείο λίγο πριν… φύγει. Ο ίδιος ο Κώστας ήταν ψύχραιμος; Ο Κώστας μπήκε πολύ σύντομα σε καταστολή. Μια ευκαιρία για μια επαφή μαζί του είχα το Σάββατο πριν τον θάνατό του. Οι γιατροί τον ξύπνησαν με τραχειοτομή και μπόρεσα να διαβάσω τα χείλη του – πάντα ήταν το παιχνίδι μας αυτό. Μου είπε: Θέλω να βγω γρήγορα έξω!. Επίσης, μου αφιέρωσε ένα τραγούδι, μου έλεγε άκου, άκου και μου έδειχνε ένα ραδιοφωνάκι σε
Διαβάστε το στο spoilersH Aλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά
Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά η Αλίκη Κατσαβού, παραχώρησε συνέντευξη στο "Down Town" Κύπρου και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.
Μεταξύ άλλων η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του.
Να σε ρωτήσω το πιο απλό καταρχήν: Πως είσαι αυτό τον καιρό;
Αυτό το τρίμηνο έφερε τεράστιες αλλαγές στη ζωή μου. Χάσαμε τον Κώστα -αυτή την τεράστια απώλεια στη ζωή μου- και τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το σημαντικό και βαρύ γεγονός της πανδημίας, όπου ταυτόχρονα με όλο τον...
Διαβάστε το στο entertv.gr