Μάρω Κοντού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγνωστο αρραβώνα της με εφοπλιστή…
14:15 - 26/10/2019
Τη Μάρω Κοντού φιλοξένησαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι […]
The post Μάρω Κοντού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγνωστο αρραβώνα της με εφοπλιστή… appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρω Κοντού: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο αρραβώνα της με γνωστό εφοπλιστή (photos&video)
Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. ήταν η Μάρω Κοντού, το μεσημέρι του Σαββάτου (26/10)
Διαβάστε το στο NewsBombΜάρω Κοντού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγνωστο αρραβώνα της με εφοπλιστή…
Τη Μάρω Κοντού φιλοξένησαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε αρραβωνιαστεί έναν εφοπλιστή όταν ήταν 22 χρονών, όμως, δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο, καθώς εκείνη την περίοδο γνώρισε και ερωτεύτηκε τον μελλοντικό σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη Φουκς.
«Ο άντρα μου δεν ήταν ούτε όμορφος, ούτε ψηλός, αλλά είχε αυτό το κάτι. Είχε χιούμορ, μόρφωση, τσαχπινιά, παιχνιδιάρης, ήξερε να σε ανάβει και να σε κρατάει. Με κυνήγησε με έξυπνο τρόπο.
Ήμουν αρραβωνιασμένη όταν γνώρισα τον Αριστείδη, από συνοικέσιο, η μαμά μου με τον κύριο τάδε, εφοπλιστής αυτός, είχαν δώσει λόγο. Ήμουν τότε 22 χρονών. Πέταξα τη βέρα μου όταν φλερτάραμε.
Αν παντρευόμουν
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Μάρω Κοντού αποκαλύπτει τον άγνωστο αρραβώνα της - «Τώρα θα ήμουν κυρία… εφοπλιστού» [Βίντεο]
Τη Μάρω Κοντού φιλοξένησαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε αρραβωνιαστεί έναν εφοπλιστή όταν ήταν 22 χρονών, όμως, δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο, καθώς εκείνη την περίοδο γνώρισε και ερωτεύτηκε τον μελλοντικό σύζυγό της, Αριστείδη
Διαβάστε το στο madata.grΜάρω Κοντού: Ο άγνωστος αρραβώνας με εφοπλιστή
Τι αποκάλυψε η Μάρω Κοντού
The post Μάρω Κοντού: Ο άγνωστος αρραβώνας με εφοπλιστή appeared first on mononews.
Διαβάστε το στο mononews.grΜ.Κοντού: Η αποκάλυψη της για τον άγνωστο αρραβώνα - Πόσα χρόνια το κράταγε μυστικό (βίντεο)
Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Μάρω Κοντού.
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε αρραβωνιαστεί έναν εφοπλιστή όταν ήταν 22 χρονών, όμως, δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο, καθώς εκείνη την περίοδο γνώρισε και ερωτεύτηκε τον μελλοντικό σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη Φουκς.
«Ο άντρα μου δεν ήταν ούτε όμορφος, ούτε ψηλός, αλλά είχε αυτό το κάτι. Είχε χιούμορ, μόρφωση, τσαχπινιά, παιχνιδιάρης, ήξερε να σε ανάβει και να σε κρατάει. Με κυνήγησε με έξυπνο τρόπο.
Ήμουν αρραβωνιασμένη όταν γνώρισα τον Αριστείδη, από συνοικέσιο, η μαμά μου με τον κύριο τάδε, εφοπλιστής αυτός, είχαν δώσει λόγο. Ήμουν τότε 22 χρονών. Πέταξα τη βέρα μου όταν φλερτάραμε.
Αν παντρευόμουν τον άντρα που είχα αρραβωνιαστεί,
Διαβάστε το στο pronews.grΗ Μάρω Κοντού αποκάλυψε τον άγνωστο αρραβώνα της
«Τώρα θα ήμουν κυρία… εφοπλιστού, αν είχαμε παντρευτεί»
Διαβάστε το στο news.grΜάρω Κοντού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγνωστο αρραβώνα της με εφοπλιστή…
Τη Μάρω Κοντού φιλοξένησαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε αρραβωνιαστεί έναν εφοπλιστή όταν ήταν 22 χρονών, όμως, δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο, καθώς εκείνη την περίοδο γνώρισε και ερωτεύτηκε τον μελλοντικό σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη Φουκς. «Ο άντρα μου δεν ήταν ούτε όμορφος, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚοντού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγνωστο αρραβώνα της με εφοπλιστή
Η* Μάρω Κοντού *βρέθηκε καλεσμένη στην
εκπομπή Dot kai αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι
είχε αρραβωνιαστεί έναν εφοπλιστή...
Διαβάστε το στο ekriti.gr