Κορωνοϊός: «Είχα κίνδυνο να φάω γιαούρτια» – Ποια λέξη ζήτησε ο Παπαδόπουλος να αλλάξει στο σποτ για την πανδημία και γιατί

07:28 - 27/04/2020

Με αυτοσαρκασμό και χιούμοερ ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ζήτησε να αλλάξει μια λέξη στο σποτ για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι αρχικά η λέξη εκεί που λέει για τα εγγόνια ήταν «ηλικιωμένοι». «Η μοναδική μου ένσταση ήταν η λέξη “ηλικιωμένοι”. Επειδή λοιπόν δεν είμαι τζόβενο, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένουμε σπίτι – Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχα κίνδυνο να φάω γιαούρτια» – Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ

Σε διευκρινίσεις και αποκαλύψεις προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το πολυσυζητημένο σποτάκι του «Μένουμε Σπίτι». Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Μένουμε σπίτι – Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχα κίνδυνο να φάω γιαούρτια» – Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Κορωνοϊός: Είχα κίνδυνο να φάω γιαούρτια – Ποια λέξη ζήτησε ο Παπαδόπουλος να αλλάξει στο σποτ για την πανδημία και γιατί

Με αυτοσαρκασμό και χιούμοερ ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ζήτησε να αλλάξει μια λέξη στο σποτ για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι αρχικά η λέξη εκεί που λέει για τα εγγόνια ήταν ηλικιωμένοι. Η μοναδική μου ένσταση ήταν η λέξη ηλικιωμένοι. Επειδή λοιπόν δεν είμαι τζόβενο, επειδή λόγω ηλικίας 65 ετών θα ήταν γελοίο εγώ να χαρακτηρίζω τους άλλους ηλικιωμένους, με τον κίνδυνο να φάω γιαούρτια. Γι’ αυτό σκέφτηκα και το άλλαξα με τις λέξεις παππούδες και γιαγιάδες. Στη φράση που λέω κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες. Αποκάλυψε μάλιστα ότι πείστηκε να λάβει μέρος στο σποτ αφότου: Κάποιοι ειδικοί γιατροί από το γραφείο του πρωθυπουργ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…