Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του “Μένουμε σπίτι”
11:45 - 26/04/2020
Στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο […]
The post Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του “Μένουμε σπίτι” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Παπαδόπουλος : Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ «Μένουμε Σπίτι»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Σπίτι»
Διαβάστε το στο in.grΟ Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του “Μένουμε σπίτι”
To τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε σπίτι” αποκάλυψε μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Πώς ακριβώς έγινε αυτή η ανάθεση γι’ αυτό το θρυλικό σποτάκι;
Με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν το περιεχόμενο του σεναρίου και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν πως εγώ δεν θέλω να πάρω πάνω μου όλο αυτό το βάρος, δηλαδή να θεωρηθώ υπεύθυνος και να κλείσω τον κόσμο στα σπίτια του.
Και τελικά τι ήταν αυτό που έκαμψε τις αντιστάσεις σου;
Κάποιοι ειδικοί γιατροί από το γραφείο του πρωθυπουργού με πήραν τηλέφωνο και μου εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους έπρεπε, πάση θυσία, να γίνει και να κυκλοφορήσει αυτό το σποτάκι στα media. Έτσι πείστηκα.
Με αυτή τη σε
Διαβάστε το στο thestival.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Το «βέτο» έθεσε για το σποτ του «μένουμε σπίτι»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και θέλησε να αναφερθεί στο σποτάκι που πρωταγωνίστησε για το «μένουμε σπίτι», σχολιάζοντας συγκεκριμένα το “βέτο” που έθεσε όταν πρωτοάκουσε το θέμα. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής μπήκε στα σπίτια όλων των Ελλήνων, όταν πριν από περίπου ενάμιση μήνα κυκλοφόρησε το σποτάκι...
The post Σπύρος Παπαδόπουλος: Το «βέτο» έθεσε για το σποτ του «μένουμε σπίτι» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του “Μένουμε σπίτι” για να μη φάει γιαούρτια
The post Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του “Μένουμε σπίτι” για να μη φάει γιαούρτια appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του «Μένουμε σπίτι»
Το παρασκήνιο πίσω από το πασίγνωστο πλέον σποτ του «Μένουμε Σπίτι», περιέγραψε ο πρωταγωνιστής του και δημοφιλής παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος
Διαβάστε το στο lifo.grΤι ζήτησε o Σπύρος Παπαδόπουλος να αλλάξει στο σποτ του «Μένουμε σπίτι» για να «μη φάει γιαούρτια»
ΕΛΛAΔΑ
Αποκαλύψεις για τις αλλαγές που ζήτησε να γίνουν στο τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε σπίτι” έκανε στη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν το περιεχόμενο του σεναρίου και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν πως εγώ δεν θέλω να πάρω πάνω μου όλο αυτό το βάρος, δηλαδή να θεωρηθώ υπεύθυνος και να κλείσω τον κόσμο στα σπίτια του.
Κάποιοι ειδικοί γιατροί από το γραφείο του πρωθυπουργού με πήραν τηλέφωνο και μου εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους έπρεπε, πάση θυσία, να γίνει και να κυκλοφορήσει αυτό το σποτάκι στα media. Έτσι πείστηκα.
Διαβάστε το στο topontiki.grΤι ζήτησε o Σπύρος Παπαδόπουλος να αλλάξει στο σποτ του Μένουμε σπίτι
Αποκαλύψεις για τις αλλαγές που ζήτησε να γίνουν στο τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε σπίτι” έκανε στη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν το περιεχόμενο του σεναρίου και η πρώτη
Διαβάστε το στο madata.grΟ Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του «Μένουμε σπίτι»
Όλα όσα είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος.Στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε σπίτι”.
Κάποιοι ειδικοί γιατροί από το γραφείο του πρωθυπουργού με πήραν τηλέφωνο και μου εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους έπρεπε, πάση θυσία, να γίνει και ν
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτει τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του “Μένουμε σπίτι” [vid]
Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί ο γνωστός παρουσιαστής δεν ήθελε να πει τη λέξη «ηλικιωμένοι» στο διαφημιστικό σποτ «Μένουμε Σπίτι».
Διαβάστε το στο Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ του “Μένουμε σπίτι” για να μη φάει γιαούρτια!
Στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε σπίτι”. Πώς ακριβώς έγινε αυτή η ανάθεση γι’ αυτό το θρυλικό σποτάκι; Με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν το περιεχόμενο του σεναρίου και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν πως εγώ δεν θέλω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣ. Παπαδόπουλος: Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτάκι;
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Πρωτο Θέμα” αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησε να αλλάξει στο σποτάκι “Μένουμε σπίτι”. Δείτε μέρος της συνέντευξης εδώ: Πώς ακριβώς έγινε αυτή η ανάθεση γι’ αυτό το θρυλικό σποτάκι; Με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν το περιεχόμενο του σεναρίου και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν πως εγώ […]
Διαβάστε το στο politik.grΤι ζήτησε o Σπύρος Παπαδόπουλος να αλλάξει στο σποτ του «Μένουμε σπίτι» για να «μη φάει γιαούρτια»
Διευκρινίσεις και αποκαλύψεις από τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το σποτάκι "Μένουμε Σπίτι".
Διαβάστε το στο fosonline.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ «Μένουμε Σπίτι»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Σπίτι».Σε διευκρινίσεις και αποκαλύψεις προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το πολυσυζητημένο σποτάκι του «Μένουμε Σπίτι».
Συγκεκριμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Σπίτι», για να «μην φάει γιαούρτια», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.
Με πήραν τηλέφωνο, μου εξήγησαν το περιεχόμενο του σεναρίου και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν πως εγώ δεν θέλω να πάρω πάνω μου όλο αυτό το βάρος, δηλαδή να θεωρηθώ υπεύθυνος και να κλείσω τον κόσ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣπύρος Παπαδόπουλος : Τι ζήτησε να αλλάξει στο σποτ «Μένουμε Σπίτι»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε τι ζήτησε να αλλάξει στο τηλεοπτικό σποτ του «Μένουμε Σπίτι»
Διαβάστε το στο to10.gr