Νικολέττα Ράλλη: Τα γενέθλια στην καραντίνα! Δεν πιστεύεις με τι αντικατέστησε την τούρτα! [pics]

10:33 - 26/04/2020

Η Νικολέττα πρωτοτύπησε και αντί τούρτας επέλεξε να σβήσει το κεράκι της πάνω σε The post Νικολέττα Ράλλη: Τα γενέθλια στην καραντίνα! Δεν πιστεύεις με τι αντικατέστησε την τούρτα! [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γενέθλια στην καραντίνα για την Νικολέττα Ράλλη! Δεν θα πιστεύετε με τι αντικατέστησε την τούρτα! [pics]

Τα γενέθλιά της μέσα στην καραντίνα γιόρτασε η εγκυμονούσα Νικολέττα Ράλλη! Αυτά τα γενέθλια η παρουσιάστρια θα τα θυμάται για πάντα όχι μόνιο γιατί τα γιόρτασε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γενέθλια στην καραντίνα για την Νικολέττα Ράλλη! Δεν θα πιστεύετε με τι αντικατέστησε την τούρτα! [pics] δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νικολέττα Ράλλη: Γενέθλια εν μέσω καραντίνας - Δείτε με τι αντικατέστησε την τούρτα (φώτο)

Τα γενέθλιά της μέσα στην καραντίνα γιόρτασε η εγκυμονούσα Νικολέττα Ράλλη.  Αυτά τα γενέθλια η παρουσιάστρια θα τα θυμάται για πάντα όχι μόνο γιατί τα γιόρτασε μέσα στη πανδημία αλλά και γιατί σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό, αφού είναι ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Η Νικολέττα πρωτοτύπησε και αντί τούρτας επέλεξε να σβήσει το κεράκι της πάνω σε ένα… καρπούζι! «Σας ευχαριστώ παρά πολύ, όλους για τις ευχές σας και τον καθένα ξεχωριστά! Εάν είναι κάτι σίγουρο πέρα του ότι μεγάλωσα έναν χρόνο, είναι ότι αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα… Να περνάτε όμορφα και υπομονή» έγραψε η Ν. Ράλλη κάτω από τη φωτογραφία της με την «καρπουζοτούρτα»!    

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νικολέττα Ράλλη: Είχε γενέθλια και δεν φαντάζεστε πού έσβησε κεράκια (φωτό)

Τα 37α γενέθλιά της, γιόρτασε το Σάββατο το μοντέλο και παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, που είναι έγκυος και περιμένει να φέρει σύντομα στον κόσμο το πρώτο παιδί της. Η Νικολέττα Ράλλη, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, φρόντισε με μια ανάρτησή της, να ευχαριστήσει όλους για τις ευχές που της έστειλαν και να μας δείξει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»